Sport

Ce gânduri are Laszlo Dioszegi / Ungaria ar fi prima variantă pentru Marius Ștefănescu

Ce gânduri are Laszlo Dioszegi.

Șeful de la Sepsi Sf. Gheorghe a recunoscut, fair, că Universitatea Craiova a meritat să câștige cu 3-1, duminică, ocupând acum locul 2 în Superligă cu 34 de puncte acumulate.

Deși este pe ultimul loc în play-off, Laszlo Dioszegi încă mai speră ca gruparea covăsneană să se claseze pe podium (locul 3) la finalul sezonului și de acolo să încerce, printr-un meci de baraj, să acceadă în preliminariile Conference League.

Ce gânduri are Laszlo Dioszegi

Pentru asta, Sepsi trebuie să câștige neapărat partida de miercuri de pe propriul stadion cu FCSB. Aceasta va începe la ora 21.45.

„Marius Ștefănescu va juca în meciul cu FCSB. A primit cartonaș galben, dar e primul. Sper să și marcheze Ștefănescu împotriva FCSB. Ar fi foarte frumos. Aș fi fericit să stricăm ziua FCSB-ului, să sărbătorească la ei acasă. E cam ultima șansă pentru noi să prindem locul 3”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik.

Deși el a precizat că nu-l va transfera nici pe 10 milioane de euro pe Marius Ștefănescu la FCSB, surse apropiate clubului din Sfântu Gheorghe ne-au relatat că Laszlo Dioszegi este un… simplu executant. Va urma ordinele venite din Ungaria, cele care l-au impus și pe Bernd Storck antrenor.

În zonă se vehiculează informația că Marius Ștefănescu ar fi dorit de o echipă de cupe europene din Ungaria, care ar avea prioritate, în ciuda banilor oferiți, oricărei oferte din România. De văzut…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare