Sport

Laszlo Balint – încotro? Posibile destinații

Laszlo Balint – încotro?

Antrenorul brașovean de fotbal a avut un sezon complicat, cu două plecări „pe ușa din spate”. A părăsit Universitatea Craiova fiind contestat de fanii olteni, după care a fost înlocuit la UTA Arad, din lipsă de rezultate, cu Mircea Rednic.

Laszlo Balint – încotro? El speră să revină soarele și pe strada lui, cum se spune. Ar intenționa să activeze în țările arabe, dacă ar exista o ofertă avantajoasă în acest sens.

Din Superliga, Laszlo Balint ar avea două variante. Cea mai probabilă, să preia echipa Petrolul Ploiești, unde șef este un alt brașovean, Marian Copilu, cel ce l-a dus în vara anului trecut în Bănie. Ar fi și Sepsi Sf. Gheorghe, în cazul în care Laszlo Dioszegi nu bate palma cu Liviu Ciobotariu, iar Cristiano Bergodi își va lua „la revedere”. Laszlo Balint ar avea atuul că știe și maghiara.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Laszlo Balint – încotro? Posibile destinații 24 mai 2023 […]

10 luni în urmă

[…] A doua variantă pentru a prelua echipa din Sf. Gheorghe este brașoveanul Laszlo Balint, ultima dată antrenor la UTA Arad. El s-ar afla în discuții și cu Petrolul Ploiești, din informațiile noastre – Detalii, AICI. […]

Back to top button