Sport

LASERUL taie în continuare CORONA BRAȘOV!

 

Nu s-au încheiat, încă, efectele cazului de dopaj care a distrus, practic, echipa de handbal feminin Corona Brașov, ajunsă în anonimatul Diviziei A.

După scandalul creat în 2019, dat de încălcarea regulamentului internațional antidoping (cu terapia laser efectuată, plus pozele compromițătoare postate în social-media) și suspendările primite de jucătoare și mai multe persoane din staff-ul grupării susținute din bani publici, Consiliul Local Brașov a votat pentru plata unor avocați, să susțină interesele Coronei, la dorința primarului de atunci, George Scripcaru, arătat cu degetul pentru politizarea excesivă a clubului.

În mod normal, aceștia ar trebui să apere, acum, clubul, după ce Gazeta Sporturilor a anunțat că mai multe foste handbaliste de la formația brașoveană, printre care Eliza Buceschi, Cristina Laslo ori ucraineanca Viktoriya Tymoshenkova, sunt decise să dea în judecată Corona și să solicite despăgubiri financiare importante. 

Și, în caz că sportivele vor avea câștig de cauză în instanță, cine va da banii?!…

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare