Sport

LAHTI 2017. Misterul unor neparticipări… Ultimele rezultate ale schiorilor români!!!

 

Campionatele Mondiale de schi nordic de la Lahti (Finlanda) sunt în plină desfăşurare. Un fidel cititor al portalulului www.mytex.ro ne-a rugat să inserăm şi rezultatele obţinute în ultimele două zile de sportivii români prezenţi la competiţia menţionată.

Astfel, în proba de 10 kilometri schi fond feminin – stilul clasic, Lörincz Timea a sosit a 63-a, din 71 de concurente clasate, la 6.27.7 minute diferenţă de învingătoare, norvegianca Marit Björgen – 25.24.9.

În cursa masculină de 15 kilometri clasic, victoria i-a revenit finlandezului Ivo Niskanen – 36.44.0. Braşovenii Raul Popa şi Alin Cioancă au ocupat locurile 69 (+7.20.1 minute) şi 74 (+8.24.2 minute). 134 de sportivi au terminat întrecerea. De remarcat că Paul Pepene, cel mai valoros fondist al nostru (a făcut deplasarea la Lahti), n-a fost înscris în concurs.

Normal ar fi fost ca şi cei doi săritori cu schiurile „tricolori” prezenţi la această competiţie (Iulian Pâtea şi Sorin Mitrofan – foto) să fi participat în calificările probei de pe trambulina având K 116 metri, în condiţiile în care au evoluat, printre alţii, şi un turc, şi un georgian…

În momentul când vom afla motivele acestor forfaituri, le vom aduce la cunoştinţa iubitorilor sporturilor de iarnă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare