Sport

LA 75 DE ANI. Pele s-a CĂSĂTORIT a 3-a oară!!!

 

Legenda fotbalului mondial, brazilianul Pele, s-a căsătorit aseară, pentru a treia oară, de data aceasta cu Marcia Cibele Aoki.

În vârstă de 75 de ani, Pele a asigurat, pentru publicația O Estado de Sao Paulo, că a întâlnit „dragostea definitivă”. El și cu Aoki s-au cunoscut la New York în anii 1980, însă au început să se întâlnească după 2010.

Aoki, o femeie de afaceri în vârstă de 50 de ani, îl însoțește din 2012 pe triplul campion mondial la toate evenimentele la care participă.

Pele a marcat 1.281 de goluri în 1.363 partide jucate, având 77 de reușite în 91 de selecții pentru reprezentativa Braziliei.

Pele s-a căsătorit prima dată în 1966, la 25 de ani, cu Rosemari Cholbi, cu care are două fiice, Kelly Cristina și Jennifer, și un fiu, fostul portar Edinho – condamnat la 33 de ani de închisoare pentru trafic de droguri. La 12 ani de la divorț, s-a recăsătorit cu psiholoaga și cântăreața de gospel Assiria Lemos Seixas, în 1994. Cu ea are gemenii Joshua și Celeste (în vârstă de 17 ani), însă cuplul s-a separat oficial după 8 ani.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button