Sport

Kids Tâmpa Brașov – una caldă, alta rece

Kids Tâmpa Brașov a luat startul în noul sezon al Ligii Elitelor la fotbal.

Sâmbătă a avut loc prima etapă din Liga Elitelor U15 și U16, una în care „ursuleții” de la Kids Tâmpa Brașov au întâlnit în deplasare echipele de la FC Bacău. Cele două cluburi și-au împărțit victoriile, gazdele impunându-se cu scorul de 2-1 la U16, iar tinerii de la U15 ai Kids Tâmpa câstigând cu 4-3.

La finalul celor partide, antrenorul Cristian Cristea a spus că echipele brașovene au avut parte de două jocuri intense, cu multe faze spectaculoase: „Luate însă separat, trebuie spus că la U16 nu am făcut meciul pe care ni l-am dorit. Am greșit mult și în momente cheie, lucru care ne-a costat. E nevoie să  corectăm cât mai rapid aspectele negative și să fim mai atenți și concentrați pe viitor. La U15, îi felicităm pe băieți pentru tăria de caracter, evoluția scorului fiind una incredibilă. Am deschis scorul în minutul 1, apoi gazdele au revenit și au făcut 2-1. Am egalat, dar imediat adversarii au preluat conducerea – 3-2, scorul la pauză fiind 3-3. A doua repriză s-a jucat pe contre, au fost multe ocazii de ambele părți, dar ne bucurăm că noi am fost cei care am reușit să ne câștigăm”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare