Sport

Kids Tâmpa Brașov, start în Liga Elitelor – sezonul 2023-2024

Kids Tâmpa Brașov debutează în acest week-end în sezonul 2023-2024 din Liga Elitelor. Primele grupe care vor lua pulsul noului sezon vor fi cele de U15 și U16 (antrenate de Cristian Cristea, Bogdan Gordaș și Ioan Constantinescu). Acestea vor juca în deplasare cu FC Bacău. Duminică, pe Stadionul „Tineretului”, echipele U17 (antrenor Ovidiu Mihai) și tineret (antrenor Liviu Negoiță) vor primi vizita celor de la Universitatea Cluj. 

Atât antrenorii de la Kids Tâmpa Brașov cât și tinerii fotbaliști sunt nerăbdători să înceapă meciurile oficiale.

„Chiar pot spune că așteptăm cu nerăbdare startul de campionat. Sunt mulțumit de modul în care a răspuns echipa la antrenamente, pe parcursul pauzei competiționale. Băieții s-au antrenat foarte bine, sunt dornici de fotbal, iar asta mă face să cred că vom avea un parcurs bun. Față de sezonul trecut, ne-am întărit lotul, arătăm și mai bine pe teren și ne dorim foarte tare să lăsăm o impresie deosebită. Faptul că suntem singura academie de fotbal din Brașov care participă în Liga Elitelor ne onorează, dar ne și obligă, pentru că este important să adunăm rezultate bune pentru club și pentru oraș”, a declarat Liviu Negoiță, antrenorul echipei de tineret de la Kids Tâmpa. 

Meci deschis oricărui rezultat

În ceea ce privește partida de duminică, Liviu Negoiță a spus că, deși vor avea în față campioana de anul trecut, anume Universitatea Cluj, elevii săi vor intra pe teren determinați să scoată un rezultat bun: „Vom avea în față campiona de anul trecut de la U17, care în acest an competițional joacă la tineret. Suntem siguri că «șepcile roșii» vor veni la Brașov cu dorințe mari, dar eu cred că va fi un meci deschis oricărui rezultat. Cu siguranță, vom fi determinați și dornici să facem tot ce putem pentru a câștiga puncte”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare