Sport

Kids Tâmpa Brașov, sub Universitatea Cluj

Kids Tâmpa Brașov a susținut două partide pe Stadionul „Tineretului” împotriva celor de la Universitatea Cluj, acestea contând pentru Liga Elitelor (prima etapă) la categoriile tineret și Under 17.

Ambele întâlniri au fost câștigate de „șepcile roșii”, cu scorurile de 2-0, respectiv 3-0.

Liviu Negoiță, antrenorul principal al echipei Kids Tâmpa Brașov tineret, a declarat că, în ciuda rezultatului, este mulțumit de jocul făcut de elevii săi, fiind de părere că un egal era echitabil: „A fost un început de campionat în care am întâlnit echipa campioană. Cred că ne-am ridicat la nivelul de joc al adversarilor, iar asta s-a văzut pe teren. Am avut mai multe ocazii de a înscrie. Încă plătim pentru naivitatea pe care o avem. Luăm goluri foarte ușor, apoi dominăm meciul de la un capăt la celălalt. Acum nu ne rămâne decât să ridicăm capul si să mergem înainte, că sezonul abia a început. Sperăm ca la următorul joc să obținem și primele trei puncte în liga de tineret”.

La confruntarea echipelor U17, fundașii centrali ai formației Kids Tâmpa Brașov (Costin și Bordeanu) s-au accidentat, fiind nevoiți să părăsească terenul. Acesta lucru a facilitat misiunea oaspeților în a se impune.

Alte rezultate ale echipelor Kids Tâmpa Brașov în Liga Elitelor – AICI.

Articole asemănătoare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare