Sport

Kids Tâmpa Brașov – start lansat în Liga 3 / Mâine e meci de Liga 4 pe Stadionul „Tineretului”

Kids Tâmpa Brașov a început sezonul 2023-2024 al Ligii 3 la fotbal – Seria a 5-a cu o victorie tonică. Pe Stadionul „Tineretului”, elevii antrenorului Liviu Negoiță au dispus de Sepsi 2 Sf. Gheorghe cu scorul de 3-0, iar președintele Adrian Zahariea poate să viseze frumos cu Kids Tâmpa Brașov – Detalii, AICI.

SR Brașov are amânat meciul din prima rundă, după ce dezintegrata FC Brașov s-a retras din campionat – Detalii, AICI.

Într-un alt joc de astăzi din prima etapă a Ligii 3 la fotbal – Seria a 5-a, Câmpulung Muscel Elite a făcut scor cu Olimpic Zărnești, 5-1. De asemenea, Odorheiu Secuiesc a dispus de Tg. Secuiesc cu 1-0.

Update. În ultima disputa a rundei, sâmbătă seara, Olimpic Cetate Râșnov a trecut de Ciucaș Tărlungeni cu 4-1.

Mâine e meci de Liga 4 pe Stadionul „Tineretului”

Altfel, Colțea 1920 Brașov a anunțat că partida cu Carpați Berivoi din cadrul etapei a doua a Ligii 4 se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”.

„Mulțumim Direcției de Sport a Primăriei pentru deschiderea avută pentru această colaborare. E important ca iubitorii de fotbal din oraș să aibă posibilitatea să vină la stadion cât mai des. Vom respecta programul eșalonului superior și vom colabora ca să protejăm pe cât posibil suprafața de joc. Ne bucurăm că putem oferi copiilor legitimați la clubul nostru șansa de a urmări seniorii la lucru pe cel mai important stadion al orașului”, a declarat Ciprian Jurubescu, președinte la CS Colțea 1920 Brașov.

La Colțea evoluează și o serie de fotbaliști cunoscuți în Brașov, precum Bogdan Căucă ori Vlad Olteanu.

În prima rundă a Ligii 4 Brașov, formația pregătită de Liviu Nicolae a învins la Hoghiz cu 5-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare