Sport

Kids Tâmpa Brașov – gânduri la început de sezon

Kids Tâmpa Brașov ia startul în sezonul 2023-2024 al Ligii 3 – Seria a 5-a la fotbal vineri, de la ora 18.00, când va întâlni pe Stadionul „Tineretului” formația Sepsi II Sf. Gheorghe.

Ciprian Anghel, directorul tehnic al celor de la Kids Tâmpa Brașov, a declarat în acest sens: „Este un nou început. Se simte acea emoție care apare la fiecare start de campionat, mai ales că este important să începem sezonul de dreptul. Jucăm pe teren propriu și trebuie să fim concentrați, iar pe teren băieții să facă ce au pregătit la antrenamente. Noul staff al echipei a reușit, într-un timp scurt – aș zice eu, să formeze un grup unit, având în vedere că avem destul de multe noutăți în lot. Cu siguranță, transferurile făcute vor aduce un plus de valoare echipei. Am adus la Kids Tâmpa Brașov fotbaliști cu experiență, care pot fi un model pentru cei tineri. Este o atmosferă bună în lot, iar asta ne face să fim încrezători în privința noului sezon”. 

Oficialul de la Kids Tâmpa Brașov a precizat apoi: „Ar trebui să vedem nota pozitivă a faptului că sunt în Brașov mai multe echipe în Liga 3. Toate cresc valoarea tinerilor pe care îi au în lot. Cred că scopul tuturor echipelor este de a pune umărul la o creștere a fotbalului brașovean. Ar fi timpul să fie mai multe discuții despre fotbal decât despre orgoliile din jurul lui”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button