Sport

Kids Tâmpa – lovitură pentru stegari / Şi proiectul este cofinanţat de Primăria Braşov

Kids Tâmpa – lovitură pentru stegari.

Chiar când s-a anunţat marea unire din fotbalul braşovean (Detalii, AICI), ACS Kids Tâmpa Brașov a informat că a semnat cu jucătorii Horia Popa, Aby Popa și Carlo Danciu, toți cu trecut stegar.

Kids Tâmpa – lovitură pentru stegari

Antrenorul Liviu Negoiță a declarat cu privire la aceste achiziții: „Sunt bucuros că voi avea trei jucători cu experiența lor în lot. Cu siguranță, ne vor ajuta și se va simți prezența lor în jocul nostru. Avem jucători tineri în lot, care au nevoie lângă ei și de fotbaliști de la care să poată învăța. Am intrat în linie dreaptă cu pregătirea, mai avem doar câteva zile până luăm startul în noul sezon, unul în care îmi doresc, în primul rând, să avem jucătorii sănătoși și să ne putem face treaba cât mai bine”.

Interesant este că proiectul de la Kids Tâmpa este cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov, așa cum se observă din facsimilul de mai jos.

Kids Tâmpa | MyTex.ro
Kids Tâmpa - lovitură pentru stegari / Şi proiectul este cofinanţat de Primăria Braşov 10

Iar primarul Allen Coliban a relatat, printre altele, când a vorbit de marea unire a fotbalului brașovean: „Este momentul să reunim toate elementele necesare unei construcții solide (brand, suporteri, finanțare, academie, infrastructură) într-un singur club, care să continue istoria și tradiția FC Brașov”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare