Sport

Juventus a câștigat al șaptelea titlu consecutiv în Italia

 

Juventus este noua campioană a Italiei, „Bătrâna Doamnă” reușind să se impună în lupta pentru titlu cu Napoli cu o etapă înainte de final. În runda cu numărul 37 din Serie A piemontezii au reușit să plece neinvinsi de pe Stadio Olimpico, iar remiză „albă” cu AS Roma a fost suficientă pentru a le aduce titlul. Napoli a câștigat la Sampdoria, însă Juve are 4 puncte avantaj înaintea ultimei etape, fiind matematic campioană. Pentru torinezi este titlul cu numărul 34 din istoria clubului și al șaptelea consecutiv în Italia. De asemenea, Juventus se mândrește cu patru eventuri la rând, ei câștigând în acest sezon și Cupa Italiei.
Gigi Buffon, Barzagli, Marchisio, Chiellini și Lichtsteiner sunt fotbaliștii care s-au aflat în lotul lui Juve la toate cele șapte titluri consecutive câștigate în Italia. De asemenea, legendarul portar al torinezilor a devenit singurul fotbalist ce a reușit să câștige 9 titluri în Serie A, depășindu-i pe Virginio Rosetta, Giovanni Ferrari și Beppe Furino, toți trei cu câte opt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare