Sport

Jurnalistul Marius Huțu suspectează de BLAT un meci al CORONEI BRAȘOV!!!

 

Jurnalistul brașovean Marius Huțu le-a acordat un interviu celor de la pariux.com, vorbind fără menajamente despre posibilele aranjamente care s-ar face în handbalul românesc pentru pariuri.

Actualmente ziarist la Pro Sport, Marius Huțu a relatat printre altele, conform sursei citate: „Mai multe meciuri le-am bănuit de-a lungul timpului de blat, nu numai unul. Chiar și în acest sezon am câteva exemple, dar nu am dovezi. Uite, pot să spun, spre exemplu, că la partida Corona Brașov – Universitatea Cluj din Liga Națională de handbal feminin, desfășurată la începutul acestui an, se vehicula înainte că echipa oaspete va câștiga acel meci. Ceea ce s-a și întâmplat. Am vrut să cred că nu va fi așa, motiv pentru care am și propus ca pont doar o variantă de victorie cu handicap pentru «U», însă chiar a fost un succes al Clujului la Brașov, în urma unui joc în care am văzut multe chestiuni suspecte”.

Marius Huțu a mai spus că el crede că există arbitri care fluieră pentru meciuri de egalitate în Ligile Naționale: „Nu pot oferi nume, este lesne de înțeles de ce, dar anumite cupluri de arbitri sunt bănuite că sunt de semnul X. La un moment dat, mai exact în 2015, era o brigadă care avea rezultat de egalitate la o medie de 3 jocuri arbitrate”.

Pentru pariurix.com, Marius Huțu a analizat formația de handbal Corona Brașov, subliniind: „Aceasta are în lot 5 jucătoare care au fost convocate de curând la Naționala de senioare, toată lumea este de acord că Ambros Martin nu le putea chema doar pe ochi frumoși. Corona mai are vreo 4-5 care au fost la lot în ultimii doi-trei ani, asta înseamnă că echipa are valoare. În mod clar, Brașovul a avut un lot de Top 4 și în acest sezon, dar este pe undeva la jumătatea clasamentului, pentru că în interior lucrurile nu au fost în regulă…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare