Sport

Julia Sauter (CSU Braşov), din nou campioană naţională

Julia Sauter (CSU Braşov), din nou campioană naţională. Julia Sauter, sportivă legitimată la CSU Braşov, a cucerit, pentru a şaptea oară, medalia de aur la Campionatele Naţionale de patinaj artistic, care au avut loc la Otopeni. Andreea Voicu (Corona Braşov) a luat „argintul”, pe ultima treaptă a podiumului urcând Denisa Comănescu (EDU Sport Bucureşti).

Totodată, la Crystal Skate, competiţie internaţională la care au luat startul sportivi din 12 ţări, Julia Sauter a ocupat locul secund în concursul senioarelor, în spatele italiencei Laura Naki Gutmann. „Bronzul” a ajuns la lituanianca Aleksandra Golovkina.

Julia Sauter (CSU Braşov), din nou campioană naţională. „Julia a fost la 85-90% din potenţialul ei maxim. Suntem la început de sezon, a fost al doilea concurs, după cel de la Nisa, de săptămâna trecută, unde a ocupat locul 8 din 22 de sportive. E oarecum în grafic. Săptămâna viitoare va participa la un Grand Prix, la Sheffield, în Anglia. Este unul din cele 6 din calendarul federaţiei internaţionale. Este unn concurs cu doar 12 sportive, care au primit invitaţie, în urma rezultatelor de la CM 2022, de la Montpelier, unde Julia a fost a 18-a. Vor urma două competiţii. La sfârşitul lunii, la Istanbul şi apoi, în decembrie, la Zagreb, dacă vom primi ceva ajutor financiar. Daca nu, nu vom merge. Vârful de formă este planificat pentru luna ianuarie 2023, la Campionatele Europene din Finlanda. Evoluţia ei este mereu excelentă, ţinând cont că ne autofinanţăm. Toată pregatirea ei este făcută pe banii nostri. Suntem singurii care mai facem astfel sport de performanţă. Nu suntem o prioritate pentru cineva”, ne-a declarat antrenorul Juliei, fostul patinator Marius Negrea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] vârstă de 25 de ani, Julia Sauter, care era a 11-a după programul scurt, a obținut 160,42 de […]

Back to top button