Sport

Jucătorii sunt disperați la FC Brașov

Jucătorii sunt disperați la FC Brașov.

Pe lângă faptul că sunt într-o situație delicată în clasament, locul 14, cu 9 puncte, după 8 etape disputate în Liga 2, elevii antrenorului Dan Alexa au și motive de îngrijorare… existențială.

Din iulie, de când au început pregătirile, „galben-negrii” n-au primit nici un salariu! Astfel, răbdarea lor este întinsă la maximum.

Ca pe parcursul întregului sezon precedent, conducerea le-a transmis fotbaliștilor că-și vor primi banii cât mai repede posibil. Promisiunea (și) de acum este „săptămâna viitoare”. În acest ritm, FCBrașov se va confrunta cu un nou val de memorii la FRF, iar patronul de la Bilka nu pare a mai fi dispus să ajute…

Jucătorii sunt disperați la FC Brașov.

Probabil că Primăria n-a virat fondurile necesare, din cauza unei contestații în instanță a grupării Colțea Brașov. Și aceasta are echipă de fotbal (feminin) în Liga 2 și se „califica” pentru a primi finanțe la „dedicația” ce se voia adresată exclusiv celor de la FC Brașov.

În ciuda acestor probleme, președintele Marian Mitran pare a fi optimist. Le-a spus apropiaților: „O scoatem noi la capăt”.

Ce promisese Marian Mitran…

Interesant este că, atunci când a fost „înscăunat” președinte la FC Brașov, Mitran promisese că va atrage, din sponsorizări, vreo 40% din bugetul stagional. Până acum, din câte am aflat, doar o firmă ar da „cash”, lunar, în jur de 5.000 de euro. E suma pe care o câștigă managerul Alexandru Dedu la Corona.

Cu toate aceste mișcări intestine, FC Brașov are parte, sâmbătă, de un meci complicat la Tg. Jiu, în compania Viitorului. Formația antrenată de ex-„stegarul” Florin Stângă are legitimați și doi jucători brașoveni, Paul Mitrică și Adrian Stoian.

Din câte se vehiculează, în cazul unei noi înfrângeri, Dan Alexa va fi înlăturat – Vine Pustai la FC Brașov

Foto: Facebook FC Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Jucătorii sunt disperați la FC Brașov […]

1 an în urmă

[…] „galben-negri”, antrenați de Dan Alexa, s-au confruntat cu cei de la Viitorul. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru […]

1 an în urmă

[…] să asigure 40% din bugetul clubului. Acum, situația este delicată, întrucât nu s-au achitat salariile jucătorilor începând din luna […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare