Sport

FC Brașov vede luminița de play-off

FC Brașov vede luminița de play-off. FC Brașov a câștigat lejer partida cu CSC Dumbrăvița, scor 4-0. Angelov și Tudor Saim au înscris câte două goluri. Atacantul bulgar a făcut un meci excelent, în antiteză cu Chică Roșă, care nu reușește să convingă în „galben-negru”. Și juniorul Dan Spătaru s-a remarcat cu două assist-uri, în fața unei formații care, să recunoaștem, a făcut doar act de prezență astăzi. Echipa lui Dan Alexa a fost net superioară la capitolul forță, aspect care a făcut diferența. Astfel, FC Brașov a acumulat 16 puncte, după 12 etape disputate în Liga 2, urcând pe locul 12 în clasament. Fustar & Co. sunt la 5 puncte distanță de locurile de play-off.

FC Brașov vede luminița de play-off. Ce spune Dan Alexa

„Aveam nevoie de cele trei puncte. Mă bucur că am câştigat cu un scor concludent. Nouă ne-au lipsit mult golurile. Am avut evoluţii bune, în multe momente chiar foarte bune. Am controlat jocul de la început până la final. Mă bucură şi evoluţia băieţilor. E importantă această victorie şi pentru că vom avea puţină linişte. Dacă nu am fi câştigat eram în zona retrogradării. Avem o echipă nouă, s-au făcut multe transferuri, nu e uşor. Au venit jucători buni, dar e greu să construieşti o echipă. Tocmai de aceea, fiecare vitorie trebuie să ne aducă încredere pentru că mai e mult de jucat în acest sezon. Urmează un program foarte greu. Dar orice se poate întâmpla în Liga 2. Sunt meciuri foarte echilibrate. Eşti la 3 puncte de play-off şi la 3 puncte de retrogradare. Până acum două etape aşa era clasamentul. Pentru mine este important ca echipa să crească”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

Fluier final.

Minutul 90+1. Dumbrăvița a avut șansa înscrierii reușitei de onoare, însă portarul Micu s-a opus.

Minutul 87. Tudor Saim a făcut 4-0, marcând din nou. A șutat dintr-o lovitură liberă de pe la 20 de metri, portarul Trifon scăpând mingea în poartă – gafă de nepermis.

Minutul 86. La gazde au intrat Mbombo și Mitrov, au ieșit Angelov și R. Lazăr.

Minutul 83. FC Brașov a înscris pentru 3-0. Tudor Saim a punctat cu calm din pasa frumoasă a lui Amorim.

Minutul 76. Trei înlocuiri la FC Brașov. Au intrat Tudor Saim, Lambrinoc și Amorim, ieșind Chică Roșă, Spătaru și Diogo Izata. La Dumbrăvița s-au efectuat alte două modificări.

Minutul 73. Spătaru a scăpat singur spre poarta adversă, fiind blocat în cele din urmă.

Minutul 64. Olaru, de la oaspeți, a primit cartonaș galben.

Minutul 59. Dublă schimbare la Dumbrăvița.

Minutul 58. Cursă a individualistului Chică Roșă, blocat în cele din urmă. În urma cornerului executat de gazde, prin Spătaru, Angelov a reușit „dubla”, cu o lovitură de cap. FC Brașov are 2-0.

Minutul 47. Chică Roșă a șutat din unghi, de la marginea careului, puțin pe lângă poartă.

A început partea secundă

S-a încheiat prima repriză, 1-0 pentru FC Brașov în urma golului înscris de Angelov.

Minutul 36. Dan Spătaru a primit cartonașul galben pentru o simulare de fault în careul bănățenilor.

Minutul 30. FC Brașov domină partida, oaspeții nu au pus probleme până în prezent.

Minutul 19. Angelov a deschis scorul. 1-0 pentru FC Brașov! Bulgarul a reluat din vole, la colțul lung, fiind bine găsit de Spătaru în careu, la limita ofsaidului.

Minutul 16. Toma, de la Dumbrăvița, a șutat peste poartă dintr-o lovitură liberă de pe la 20 de metri.

Minutul 14. Aflat în careu, Chică Roșă a tras într-un fundaș advers. Înainte, oaspeții solicitaseră o lovitură de la 11 metri.

Minutul 10. Burlacu a avut o acțiune personală, dar a fost blocat în careu.

Mucalit, comentatorul Digi Sport a spus că miliardarul Elon Musk, aflat la Brașov, nu are timp să urmărească acest meci…

Minutul 8. Dan Spătaru a șutat puțin pe lângă poartă, după o acțiune a lui Chică Roșă și continuată în careu de bulgarul Angelov.

Start de partidă.

Echipele de start

FC Brașov (galben-negru) joacă în formula: Micu – Marc, Fustar (cpt.), T. Oltean – M. Burlacu, Spătaru, R. Lazăr, Diogo Izata, Dumbravă – Chică Roșă, Angelov. Rezerve sunt: D. Mutu – Kirilenko, Lascu, Negrean, Mbombo, Mitrov, Lambrinoc, Saim, Amorim. Antrenor: D. Alexa

CSC Dumbrăvița (verde-alb) mizează pe: Trifon – Bura-Koț, Gîsă, C. Toma, Ghinescu (cpt.), T. Bodri, I. Tănase, A. Olaru, Grancea, Paulevici, L. Bodri. Rezerve sunt: Mikloș – Bain, Moțiu, Bickling, Curea, Grigoriu, Amariei, P. Simon, D. Popa. Antrenor: Cosmin Stan

Astăzi, de la ora 11.00, FC Brașov va întâlni CSC Dumbrăvița. Meciul se dispută pe Stadionul „Tineretului”, contând pentru etapa a 12-a din Liga 2.

Partida este arbitrată de Marius Omuț (Satu Mare) la centru. La tușe se află Răzvan Dobre (Șotânga – Dâmbovița) și Alexandra Apostu (Bacău). Observatori sunt Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc) și Cristian Petrean (Hunedoara).

Liderul a pierdut

În cadrul acestei runde s-au disputat partidele:

Dinamo București – CSM Slatina 0-0

Poli Iași – Csikszereda 0-0

Poli Timișoara – Minaur Baia Mare 1-1

Progresul Spartac – Unirea Slobozia 1-4

Unirea Constanța – Metaloglobus București 1-3

CSC Șelimbăr – Ripensia Timișoara 0-0

Unirea Dej – Concordia Chiajna 1-1

Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua București 4-3.

Marți, 1 noiembrie, se va juca Oțelul Galați – FC Buzău.

Lider în clasament este CSA Steaua – 26 p. FC Brașov ocupă a 13-a poziție, cu 13 puncte.

FC Brașov – Dumbrăvița. Se vede luminița de play-off


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] știe, FC Brașov se află, în prezent, pe locul 12 în Liga 2, cu 16 puncte acumulate. Obiectivul trasat […]

9 luni în urmă

[…] de la FC Brașov – în vizorul lui Gică Hagi. Este vorba de mijlocașul ofensiv Dan Spătaru. El a evoluat în stagiunea trecută la gruparea „galben-neagră”, împrumutat fiind de la Kids […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare