Sport

JO RIO 2016. Înalt oficial CIO implicat în vânzări ilegale de bilete!!!

 

Irlandezul Patrick Hickey, membru al Comitetului Internațional Olimpic (CIO), a fost arestat ieri la Rio în cadrul unei anchete privind vânzarea ilegală de bilete la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice. El a fost ridicat dintr-un hotel situat nu departe de Satul Olimpic.

Oficialul în vârstă de 71 de ani a demisionat „temporar” din toate funcțiile deținute, de președinte al Comitetului Olimpic Irlandez, de membru al CIO, de președinte al Comitetului Olimpic European și de vicepreședinte al Asociației Comitetelor Olimpice.

Conform Poliției, 781 de bilete au fost vândute la prețuri extrem de ridicate, chiar și de 30 de ori mai mari, „rețeta” câștigului în această afacere fiind de „minimum 10 milioane de reali (2.8 milioane de euro)”.

Patrick Hickey a fost prezent și la Brașov, cu ocazia organizării FOTE 2013, fiind primit cu mare fast de primarul George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare