Sport

„IUBITUL” Simonei Halep a reacționat!!!…

 

În urma zvonurilor din mass-media românească privitor la faptul că ar avea o relație cu Simona Halep (amănunte, aici: NOUL iubit al Simonei Halep!!!…; BRAȘOV. Halep și-a cunoscut iubitul la…), Theo Pașa a ținut să clarifice lucrurile într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

„În urma articolelor apărute în spațiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat și nu există o relație amoroasă între mine și Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat la Liceul Sportiv și la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Constanța. Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep și al tuturor sportivilor, așa cum cred că toți românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relație bună de prietenie. Am tot respectul și considerația față de dl. Halep, este un om deosebit care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei. Am întâlnit-o pur întâmplător la munte și, de asemenea, merg de mai mulți ani la turneele ei din America. (…) S-au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal… se confundă o relație de amiciție, prietenie, cu una amoroasă care categoric nu există. Consider că e de datoria mea ca bărbat (machedon) să clarific această situație!”, a precizat Theo Pașa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare