Sport

Își va anunța Alexandru Dedu mâine demisia?! / Răspunsul șefului de la Corona Brașov

Își va anunța Alexandru Dedu mâine demisia?!

Nici în ședința de astăzi a Consiliului Local Brașov nu a trecut proiectul cu mărirea secțiilor de la CSM Corona, grupare finanțată în mare măsură de Primărie. Este vorba de: baschet feminin, baschet în fotoliu rulant, judo, orientare, tir sportiv și șah.

În privința aducerii echipei antrenate de Dan Calancea (Olimpia CSU) la Corona, managerul general sportiv Alexandru Dedu ne-a precizat: „Era necesară trecerea formației de baschet feminin în Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF) al clubului și apoi înscrierea în Liga Națională. CL-ul trebuia să aprobe, dar cum nu s-a întâmplat acest lucru…”.

Își va anunța Alexandru Dedu mâine demisia?!

Pe surse am aflat că Alexandru Dedu ar intenționa să demisioneze de la conducerea CSM Corona Brașov și ar anunța mâine, în conferința de presă programată, acest lucru.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Alexandru Dedu ne-a transmis: „Mă amuză când citesc prin ziare tot felul de lucruri despre mine. Veți vedea mâine ce am de spus”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
2 luni în urmă

Hotii si incompetentii politruci se intorc+mascaricii gen ghita de la “entertainment”, lupu de la livrari ciorbe reincalzite si milu penalu’ de la infrastructura sportiva, gata oricand sa pupe dosul analfabetului lautar si sa fure cot la cot intru “beneficiul” sportului… Citeşte mai mult »

Vasile Precupeșeanu
2 luni în urmă

Bre, dar de ce sa demisioneze? Sursele voastre ce fac daca nu isi da demisia? Retrogradeaza? Devin ”urse”?

Vasile Precupeșeanu
2 luni în urmă

Cum spuneam si ieri ce faceti cu ”sursele” voastre de incredere!!? Dedu nu si-a dat demisia, ca nu avea dece…

Back to top button