Sport

Ionuţ Radu NU L-A UITAT pe Daniel Isăilă!!! Ce a spus despre antrenorul braşovean?!…

 
Portarul Ionuţ Radu, portarul reprezentativei de fotbal U21 a României – aproape calificată la Euro 2019, are calităţi de lider. Nu degeaba a fost pus căpitan. A reuşit să-şi mobilizeze colegii înaintea partidei decisive cu Bosnia, de la Ovidiu, printr-un discurs emoţionant, dă siguranţă între buturi şi, poate ceea ce este cel mai important, are un caracter frumos.
 
A avut cuvinte de apreciere la adresa actualului selecţioner, Mirel Rădoi, dar nu l-a uitat nici pe fostul.
 
Într-un interviu acordat pentru prosport.ro, Ionuţ Radu a spus despre braşoveanul Daniel Isăilă, în prezent antrenor la Al-Hazm, în Arabia Saudită: „Domnul Isăilă a fost, de la început, cea mai încrezătoare persoană pentru generaţia asta. În fiecare zi ne zicea «voi puteţi fi următoarea Generaţie de Aur» şi ne bătea la cap – «Dacă voi sunteţi uniţi, veţi ajunge la Euro». Uite că aproape s-a îndeplinit un vis comun şi aproape am ajuns la Euro. Cum a zis şi dânsul, dacă ajungeţi la European, sunt sigur că veţi fi o adevărată surpriză”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare