Sport

Ion Țiriac, despre DIVORȚUL lui Halep… Legătura cu BRAȘOVUL

  • ion-tiriac-avere-744125.jpg
 

Și Ion Țiriac a fost chestionat privitor la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, intens mediatizat, consemnat la notar zilele trecute.

„Eu n-am mai vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal de două, trei luni. Eu am fost prin Africa, la elefanţi, animale. Crocodilul era să mă mănânce, cobra am mâncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănânci orice. Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, cu toţi pe care-i vrei sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură – sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagu’ Roşu, de la 16 ani”, a relatat, în stilu-i caracteristic, omul de afaceri brașovean, conform orangesport.ro.

Apoi, Țiriac a continuat: „Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburi care nu-i convin, că de aia e persoană publică şi publicul a făcut-o. Treaba asta are totuşi o graniţă pe undeva. Ar trebui atunci când închide uşa să respectăm pe toată lumea cu uşa închisă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare