Delicte

Din urmărit național, brașoveanul Ioan Neculaie a devenit… om liber

În decursul câtorva câteva luni, din urmărit național, Ioan Neculaie a devenit… om liber. Curtea de Apel Brașov a anulat ieri mandatul de executare a pedepsei închisorii care fusese emis pe numele controversatului afacerist. Amintim că, după ce a fost dat în urmărire, el a fost adus în țară din Grecia. Decizia instanței de a-l lăsa în libertate este definitivă – vezi AICI. După cum scris și brasov.net, Curtea de Apel Brașov a decis să anuleze mandatul de executare a pedepsei de 2 ani și 2 luni de închisoare.

Din urmărit…

„(…) încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului Neculaie Ioan pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, prev. de art. 342 alin. 1 Cod penal cu aplic. art. 75 alin. 2 lit. b Cod penal şi cu aplic. art. 44 Cod penal (faptă săvârşită în intervalul mai 2006 – 28.01.2016). Anulează mandatul de executare a pedepsei emis în baza sentinţei penale nr. 123/27.01.2021 a Judecătoriei Braşov şi constată că, contestatorul Neculaie Ioan s-a aflat legal în executarea pedepsei în perioada 24.11.2017 – 20.06.2018 în baza mandatului de executare nr. 1539 din 23.11.2017 emis de Judecătoria Brașov potrivit sentinţei penale nr.1137/2017”, se arată în decizia Curții.

Așa cum precizam, decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Pentru cine nu stia: Iasovul are una dintre cele mai corupte ”justitii” din tara, pe toate palierele, situatie identica fiind si la ”avocatime”.

7 luni în urmă

[…] Ioan Neculaie a precizat, conform sursei citate, că a băgat la FC Brașov 30 de milioane de euro, „bani munciți”, fără să primească vreun sprijin de la Primărie, „care a contribuit doar cu becurile de la instalația de nocturnă”… Citeşte mai mult »

Back to top button