Sport

Ioan Achiriloaie (CORONA BRAŞOV): „Am ajuns la capătul puterilor mele”!!!

 

Schiorul alpin Ioan Valeriu Achiriloaie, legitimat la Corona Braşov, s-a arătat dezamăgit după prezenţa sa la Campionatele Mondiale de la Are (Suedia), unde n-a terminat proba de Super G, iar la coborâre s-a clasat pe locul 57, ultimul, la 7.02 secunde în spatele câştigătorului, norvegianul Kjetil Jansrud.

Pe contul său de Facebook, Achiriloaie şi-a „strigat” of-ul: „Gata. Am ajuns. Am ajuns la capătul puterilor mele. Am ajuns până unde pot singur. Fără staff, echipă, etc. Nu mai pot să bântui lumea singur cu speranţa că eu o să mă bat cu morile de vânt şi o să reuşesc. Mereu am spus că o să vină ziua când o să simt că nu mai am cum să progresez în felul ăsta. Asta mi-a arătat Campionatul Mondial din Suedia, de la Are. Le mulţumesc lui Emilian Focşeneanu şi Bogdan Barbu că au făcut deplasarea alături de noi, de altfel singura deplasare de mai bine de un an susţinută de FRSB (deocamdată doar biletele de avion fără bagajele extra, aşteptăm restul decontului). Mai departe o să mă lupt să termin sezonul cât mai bine, apoi o să vedem ce va fi. Succes Alexandru Barbu, care este singur sigurel la Are”.

Apoi, Ioan Valeriu Achiriloaie le-a mulţumit clubului său şi sponsorilor, „pentru că mi-au permis să lupt în continuare în schi”.

Foto: Facebook Ioan Valeriu Achiriloaie

CITEŞTE ŞI: Ania Caill (Corona Brașov), COBORÂRE ONORABILĂ la Mondiale în condiții extrem de dificile!!!

BRAŞOV. Conflict DUR între Ania Caill şi conducerea FRSB!!! Acuze de ambele părţi!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare