Sport

Întrecerile de Grand Prix FIS de la Râșnov – la final / Ce loc ocupă Dana Haralambie în clasamentul general

Întrecerile de Grand Prix FIS de la Râșnov – la final.

După succesul de sâmbătă (Detalii, AICI), slovena Nika Kriznar (foto) a câștigat și duminică la Râșnov al doilea Grand Prix FIS la sărituri cu schiurle. Kriznar le-a luat fața celor două conaționale, Ema Klinec (cu doar 0,4 puncte mai puțin) și Nika Prevc, care au încheiat pe locurile 2 și 3. 

Nika Kriznar are 6 victorii din 6 în competițiile de Grand Prix și este deja câștigătoarea sezonului.

„Acum vreau să câștig și la Klingenthal, aceasta este motivația mea”, a spus slovena în vârstă de 23 de ani după concursul de pe Valea Cărbunării.

Nika Kriznar are 600 de puncte în clasamentul general al Grand Prix-ului (echivalentul Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile iarna), fiind lideră autoritară. Pe locul doi se află canadianca Alexandria Loutitt (316 p), iar pe 3, nipona Sara Takanashi (290 p), care a lipsit la etapele de la Râșnov.

Dana Haralambie, care s-a clasat a 20-a în întrecerea de duminică, ocupă a 14-a poziție la general, cu 106 puncte. Ierarhia completă – AICI

Întrecerile de Grand Prix FIS de la Râșnov – la final

La masculin, bulgarul Vladimir Zografski a câștigat duminică Marele Premiu FIS de la Râșnov. El s-a impus într-o finală palpitantă în fața a doi elvețieni, Gregor Deschwanden și Remo Imhof. 

După acest succes, Zografski conduce în clasamentul general cu 500 de puncte acumulate, cu 86 în plus față de Deschwanden.

Elvețianul a precizat, după concurs, că nu renunță la trofeul suprem: „Mai sunt trei sărituri în programul Grand Prix-ului. Mai sunt destule puncte în joc, iar forma mea este la un nivel înalt”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare