Sport

Întrebare pentru primarul Allen Coliban. La Rapid de ce se poate, iar la Braşov nu?

Întrebare pentru primarul Allen Coliban. În condiţiile în care la telefon nu a răspuns niciodată de când este primar, cel puţin în ceea ce îl priveşte pe autorul acestui articol, dorim să îi prezentăm o situaţie lui Allen Coliban şi să îi adresăm o întrebare.

Conform fanatik.ro, bugetul echipei de handbal feminin Rapid Bucureşti „se apropie de 2,5 milioane de euro”. Cu acest buget, cei de acolo au reuşit să facă o formaţie de top. Una care a luat titlul în Liga Naşţională, deşi s-a luptat cu CSM Bucureşti. Apoi, în acest sezon, Rapid Bucureşti a avut o comportare excelentă în Liga Campionilor. Cel puţin optimi de finală va juca Rapid în competiţia regină a handbalului feminin la nivel de cluburi. Are şanse însă să ajungă în sferturi sau, de ce nu, în Final Four. Totul cu 2,5 milioane de euro.

Întrebare pentru primarul Allen Coliban. La Braşov însă se pare că banii au altă valoare. Conform proiectului de buget local, CSM Corona Braşov va avea un buget de 32.530.000 de lei, adică 6.585.000 de euro. Cum managerul Alexandru Dedu spune că handbalul feminin este secţia fanion a clubului, putem presupune că va beneficia cel puţin de 2,5 milioane de euro din acel buget. Totuşi, acest buget, care la Rapid a însemnat performanţă, nu este suficient la Corona decât pentru evitarea retrogradării. Cel puţin aşa a susţinut într-o conferinţă de presă managerul Alexandru Dedu: „Cu bugetul cu care am ieşit de la comisie îmi doresc să facem echipe cu care în sezonul viitor Corona să nu pice din prima ligă”. Cu banii cu care Rapid Bucureşti a făcut performanţă la cel mai înalt nivel, la Corona se speră în evitarea retrogradării din Liga Florilor.

Ce părere aveţi domnule primar Allen Coliban şi cum comentaţi această situaţie?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Întrebare pentru primarul Allen Coliban. La Rapid de ce se poate, iar la Braşov nu? […]

1 an în urmă

[…] au făcut din nou spectacol. Corona Braşov a jucat aseară ultimul meci din sezonul regulat al Erste Liga la hohchei pe gheaţă. Conduşi cu […]

1 an în urmă

[…] transformăm într-un loc care va aduce multă bucurie, mai ales tinerilor”, a declarat primarul Allen Coliban, conform […]

Back to top button