Sport

Înotătoarea Ruta Meilutyte se retrage la 22 de ani

 

Înotătoarea lituaniană Ruta Meilutyte, care a recunoscut anul trecut că este depresivă, şi-a anunţat miercuri retragerea sportivă, la doar 22 de ani, punând capăt unei carierei în care a fost campioană olimpică şi mondială la bras, informează AFP, potrivit Agerpres.
     
„Sunt pregătită să încep un nou capitol în viaţa mea. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcursul acestei călătorii’, a precizat Meilutyte într-un comunicat. Ea a precizat că doreşte să-şi reia studiile şi „să trăiască lucruri simple, să crească, să se cunoască mai bine pe ea şi să cunoască mai bine lumea”.

Când avea doar 15 ani, Ruta Meilutyte a cucerit medalia de aur în proba de 100 m bras la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, iar un an mai târziu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatele Mondiale de la Barcelona. Ea nu a mai apărut în competiţii de la Mondialele 2018 care au avut loc în luna decembrie, în China, unde nu a reuşit să se califice în nici o finală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare