Sport

Indian Wells. Monica Niculescu s-a calificat în optimile probei de dublu

 

Echipele formate din Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA) și Raluca Olaru/Darija Jurak (România/Croația) s-au calificat în optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Monica Niculescu și Abigail Spears au trecut de perechea Veronika Kudermetova/Demi Schuurs (Rusia/Olanda), scor 6-4, 6-4, după un meci de o oră și 17 minute. Raluca și Darija le-au învins în primul tur pe Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 4, scor 6-2, 4-6, 10-6, într-o oră şi 27 de minute. În optimi, Monica și Abigail se vor întâlni cu echipa învingătoare a duelului dintre Gabriela Dabrowski/Yi-Fan, favorite nr. 5 (Canada/China) vs Irina Begu/Mihaela Buzărnescu (România).

Olaru și Jurak le vor aștepta în turul următor pe învingătoarele confruntării dintre Eugenie Bouchard/Sloane Stephens (Canada/SUA) vs Kirsten Flipkens/Johanna Larsson (Belgia/Suedia). Pentru calificarea în turul următor, fiecare echipă va primi un cec în valoare de 30.060 de dolari și 120 de puncte în clasamentul WTA de dublu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare