Sport

INDIAN WELLS. Adversara Simonei Halep este una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul WTA!!!

  • vekic.jpg
  • vekic1.jpg
 

Simona Halep (nr. 4 WTA) intră „în focuri” la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de 7.7 milioane de dolari, adversara sa din turul doi fiind croata Donna Vekic. În România, meciul va fi transmis de Digi Sport 2 în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În primul tur, Donna Vekic a învins-o pe mai bine cotata americancă Alison Riske cu scorul de 6-3, 7-6. Halep a avut „bye” în runda inaugurală. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la US Open, în 2013, românca impunându-se atunci cu 6-2, 6-1 în turul doi al turneului new-yorkez.

Donna Vekic (20 de ani – foto 2 și 3) este una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din circuit, fiind implicată într-o relație sentimentală cu elvețianul Stanislas Wawrinka.

Învingătoarea din partida Halep – Vekic se va confrunta în turul trei cu sportiva care se va impune în meciul Kristina Mladenovic (Franţa) – Annika Beck (Germania).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare