Sport

Încă una şi… Corona defilează în finala Erste Liga. Atmosferă superbă la Patinoarul Olimpic – Video

Încă una şi… Corona Braşov este la o victorie de câştigarea, în premieră, a trofeului Erste Liga la hochei pe gheaţă.

„Lupii” defilează în finala cu Ferencvaros, pe care a surclasat-o şi în meciul 3. La Patinoarul Olimpic, Corona s-a impus cu 5-2 şi conduce la general cu 3-0, în seria care se decide în sistemul cel mai bun din 7 partide.

Încă una şi… Cu un public fantastic în spate, „lupii” au făcut un meci perfect şi au învins-o fără drept de apel pe Ferencvaros, cea mai bună echipă a Ungariei fiind până acum un simplu sparring partner pentru trupa de la poalele Tâmpei, care arată o formă extraordinară.

Lowney a dechis scorul în minutul 14, dar la prima pauză s-a intrat la egalitate, Roth fructificând o superioritate. În repriza a doua s-a dezlănţuit furtuna la poarta lui Arany. Vanwormer, Sills şi Williams au înscris la foc automat, oaspeţii având un răspuns firav, Nagy, pierdut de apărarea braşoveană, reducând din handicap. În repriza a treia, ai noştri au jucat perfect tactic, Dubeau a fost sigur în poartă, iar la singurul şut care l-a depăşit, bara a fost braşoveană. Pe final, oaspeţii au scos portarul, iar Valchar a stabilit scorul final, 5-2.

Încă una şi… La general, Corona conduce cu 3-0 şi mâine poate câştiga trofeul chiar la Patinoarul Olimpic.

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare