Sport

ÎN DIRECT. I-a închis telefonul lui Gigi Becali!!! „Ciocul mic”!!!

 

După egalul fără goluri reuşit de Steaua în Elveţia, cu FC Zürich, Radu Paraschivescu, invitat în studio la Digi Sport, a criticat pertinent evoluţia „roş-albaştrilor” şi şansele lor de calificare în primăvara „Europa League”.

„Ne mutăm în zona noastră preferată, a procentelor. Erau 70, 50%, acum sunt 12,3%, după meciul cu Osmanlispor vor fi 8,9%, noi calculăm în continuare. Steaua a jucat patru meciuri în care nu a bătut pe nimeni, iar acum, cu aceleaşi echipe, o să bată de două ori. Eu sunt sceptic. Zürich e echipă perfect mediocră, n-a jucat cu Juventus sau Barcelona Steaua, a jucat cu o echipă care arată de liga a doua, cu o galerie de liga 1, dar echipa este de doi bani. Steaua vrea să cumpere în continuare jucători spunând… înţeleg că se consideră detaşat campioană, deşi Steaua joacă cu sfinţenie prost, şi la Timişoara, şi la Iaşi, şi la Mediaş, şi acasă cu CFR Cluj, şi când bate, şi când pierde, ea joacă tot prost. Atunci unde e nivelul stelar la care trebuie să ajungă cei din provincie când ajung la Steaua?”, a relatat apreciatul scriitor-jurnalist.

Rapid, Gigi Becali a intervenit telefonic, răbufnind: „Până acum din toţi specialiştii care s-au perindat prin fotbal nu a reuşit nimeni, decât eu, Becali. Aşa că, până reuşiţi, ciocul mic, să vorbească Becali, da? Aveam pariul ăsta ca să îi inchid gura şi lui nenea Paraschivescu odată, da?”.

Imediat a intervenit moderatorul emisiunii, Valentin Moraru, care i-a închis telefonul lui Gigi Becali, nu înainte de a-i transmite: „N-aveţi cum să i-o închideţi! Ciocul mic vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie, da? Mulţumesc mult, noapte bună”.

CITEŞTE ŞI: Steaua, ultima în clasamentul grupei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button