Sport

În ce condiții pleacă Dedu de la Corona / Alte noutăți

În ce condiții pleacă Dedu de la Corona

Alexandru Dedu, managerul general sportiv de la Corona Brașov, are un contract pe trei ani. El poate părăsi șefia grupării în două cazuri. Dacă nu-și va îndeplini obiectivele impuse la finele fiecărui sezon: „Atunci plec singur”. Și dacă va fi cooptat într-o funcție de decizie în aparatul central.

Se știe, Alexandru Dedu a fost în cărți, la un moment dat, să-l înlocuiască pe Eduard Novak la șefia Ministerului Sporturilor.

„Am reușit pe repede înainte să rezolvăm problemele avute. Avem echipe în ligile secunde și la baschet masculin, și la volei masculin, și la volei feminin”, a spus Dedu.

La baschet, cuplul de antrenori al echipei va fi Ionuț Bâscoveanu – Cristian Georgescu.

Alexandru Dedu a punctat că a apelat la Știința București, pentru că din 2009 nu mai există baschet masculin la nivel de seniori în Brașov. Totuși, ACS Ralph a jucat și în sezonul precedent în eșalonul al doilea…

„Toți jucătorii de la Știința București au contract pe un singur sezon cu noi. Cine nu corespunde, va pleca. Toți tinerii din Brașov care practică baschetul de performanță vor fi monitorizați. Vom participa la trialuri. Cei mai buni, vor veni la Corona”, a relatat Dedu.

Chestionat în privința unei secții de baschet feminin, șeful Coronei a punctat: „Din respect nu i-am contactat pe cei de la Olimpia CSU. Dacă dânșii consideră că au nevoie de ajutorul nostru, vom sta la discuții”.

Și la meciurile de baschet ale Coronei, biletul de intrare va fi de 20 de lei, precum la handbal. La hochei va rămâne 30 de lei.

„Consider că prețul biletelor nu influențează numărul de spectatori”, a mai zis Dedu.

În ce condiții pleacă Dedu de la Corona


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] În ce condiții pleacă Dedu de la Corona / Alte noutăți […]

Back to top button