Sport

ÎN AȘTEPTAREA Sorinei Târcă… Și Cvijic va semna! BURSA TRANSFERURILOR

 

După Andrea Lekic, o altă handbalistă importantă de la CSM București va semna, începând din sezonul viitor, cu Buducnost Podgorica. Este vorba de pivotul Dragana Cvijic, așa cum a anunțat www.fanatik.ro

Campioana Muntenegrului așteaptă, în continuare, decizia definitivă în cazul handbalistelor de la Corona Brașov, suspendate provizoriu în prezent, acuzate de încălcarea regulamentului internațional antidoping. În cazul în care Sorina Târcă (foto) va primi 6 luni de stat pe tușă, imediat va semna cu Buducnost, ea fiind dorită insistent de antrenorul Dragan Adzic. De notat că fiica Marianei Târcă ar avea și alte propuneri de transfer, dar pista nr. 1 este Podgorica.

Altfel, pe forumurile de handbal internațional, la bursa transferurilor, se vehiculează că la CSM București vor ajunge, din vară, Lorena Ostase și Djurdjina Jaukovic, iar Cristina Neagu își va prelungi angajamentul cu „tigroaicele” pe același salariu (17.500 de euro pe lună).

De urmărit…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare