Sport

În ajutorul lui Sepsi

În ajutorul lui Sepsi.

Sepsi Sf. Gheorghe a remizat cu Bodo/Glimt, 2-2, în meciul tur al play-off-ului Conference League, urmând ca partida decisivă pentru calificarea în grupele competiției să aibă loc pe 31 august în Norvegia.

Până atunci, Sepsi Sf. Gheorghe trebuia să dispute partida din deplasare cu Poli Iași din etapa a 7-a a Superligii duminică, 27 august, de la ora 13.00, pe o căldură infernală. În plus, covăsnenii nu găsiseră cazare decât la circa 90 de kilometri distanță de Iași, la un motel din Roman.

În ajutorul lui Sepsi. Într-un final, LPF a decis astăzi să amâne meciul de la Iași al formației antrenate de Liviu Ciobotariu. Astfel, Marius Ștefănescu&Co. vor fi odihniți pentru returul cu Bodo/Glimt, încercând să realizeze o mare performanță. Mai ales că șeful Laszlo Dioszegi a promis o primă de 25.000 de euro/jucător pentru accederea în grupele Conference League.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare