Sport

Implicare totală a fanilor „lupilor”. Demers de nota 10. Tot ce vor este un arbitraj echidistant. Descoperire incredibilă a fanilor… Conducerea clubului va face ceva?

Implicare totală a fanilor „lupilor”. Corona Braşov se află în mijlocul seriei cu ACSH Gheorgheni, din semifinalele Erste Liga la hochei pe gheaţă. După patru meciuri, scorul este 2-2, partida a 5-a fiind programată duminică, în Harghita.

Implicare totală a fanilor „lupilor”. Este clar că Braşovul are cei mai frumoşi fani din hocheiul românesc, atmosfera din tribunele Patinoarului „Olimpic” stând mărturie. Iubitori de sport, în special de hochei, care a devenit un fenomen social sub Tâmpa, oamenii sunt mereu alături de echipa lor. Nu doar fizic, ci şi financiar, neavând nici un suport din partea clubului. Fiecare are un abonemant cumpărat sau îşi achiziţionează un bilet. Nu au cerut niciodată un discount sau un ajutor şi şi-au încurajat întodeauna favoriţii.

Implicare totală a fanilor „lupilor”. Ceea ce s-a întâmplat vineri seară la Patinoarul Olimpic a umplut paharul şi în ceea ce priveşte limitele suportabilităţii pentru fanii braşoveni. Arbitrajul a „ciupit” evident în câteva momente, iar în partide de play-off orice mic amănunt contează. Până acum, oamenii au suportat şi şi-au văzut doar de echipa lor, pe care au încurajat-o. Dar, totul are o limită. La fel ca în sezonul trecut, când au făcut un demers similar, iar vocea lor a fost auzită, fanii braşoveni sunt decişi să trimită cât mai multe mailuri către banca ce dă numele acestei competiţii, Erste Bank. Prin aceste mailuri vor să atragă atenţia asupra faptului că greşelile de arbitraj pot decide câştigătoarele meciurilor. Cine vrea să se alăture demersului găseşte toate detaliile pe Facebook Fanii hocheiului brasovean.

Mai mult, ceea ce au descoperit fanii braşoveni, strânşi într-o comunitate şi pe Faceboook, „Nu distrugeţi hocheiul braşovean” (numele folosit când au fost zvonuri că echipa de hochei nu va mai avea finanaţare şi va fi definţată, devenită acum „Fanii hocheiului braşovean”, aduce în atenţia opiniei publice un mare conflict de interese.

Implicare totală a fanilor „lupilor”. Concret, fanii braşoveni au descoperit că doi dintre arbitrii care conduc meciurile seriei Gheorgheni – Corona sunt angajaţi ai unuia dintre sponsorii formaţiei harghitene. Este vorba despre Vladimir Babic, unul dintre „principali” în primele două dispute, de la Gheorgheni, şi despre Nagy Attila, care a fost în brigadă la cele două confruntări de la Braşov. Toate dovezile le puteţi vedea pe pagina de Facebook Fanii hocheiului braşovean. Poate se va sesiza cineva şi se va cercerta pentru a vedea care este adversarul, pentru că, ar fi un conflict de interese evident şi de neacceptat pentru o competiţie care vrea să pară serioasă.

Mai mult, poate şi conducerea clubului Corona Braşov, sau măcar cea a secţiei de hochei pe gheaţă, ar trebui să intervină şi să apere interesele clubului care îi plăteşte.

Până atunci, nota 10 pentru fanii braşoveni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] fost arbitrate de angajaţi au unuia dintre sponsorii formaţiei Harghitene, aspect descoperit de fanii braşoveni. Aşteptăm răspunsul Federaţiei Maghiare la adresa făcută pe această temă de Corona Braşov, […]

Back to top button