Sport

IIHF n-a vrut BRAŞOVUL!!! Prin urmare, Mondialul de hochei, Divizia 1, Grupa A se va organiza în…

 

După calificarea fascinantă a reprezentativei de hochei pe gheaţă a României în Divizia 1 Grupa A, Alexandru Hălăucă, preşedintele FRHG, anunţa cu pompă că forul pe care-l conduce vrea să organizeze competiţia de anul viitor la Bucureşti. În acest sens, a înaintat către Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă (IIHF) o cerere oficială.

Ulterior, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă, Hălăucă explicând pentru prosport.ro: „Proiectul era pe Bucureşti, dar nu am primit garanţii de la autorităţi că patinoarul (n.r. – construcţia noului „Mihai Flamaropol”) va fi gata la timp, pentru a le pune la dosar. Nici să relocăm în altă parte, Galaţi sau Braşov, n-au fost de acord cei de la federaţia internaţională”.

Prin urmare, a rămas o singură candidatură viabilă – Slovenia.

Astfel, competiţia urmează să se dispute în „Stozice Arena” din Ljubljana, un complex sportiv multifuncţional cu o capacitate de 10.500 de locuri atunci când este amenajat pentru hochei.

La acest Mondial, România va avea adversari puternici, precum: Slovenia, Ungaria, Coreea de Sud, Franţa şi Austria, obiectivul impus „tricolorilor” – cu mulţi hocheişti de la Corona Braşov în lot şi cu antrenorul Julius Penzes selecţioner – fiind evitarea retrogradării în al treilea eşalon.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare