Sport

Hocheiștii români au învins și China / Astăzi e marele examen / Ce a spus Dave MacQueen

Hocheiștii români au învins și China în grupa H a preliminariilor pentru Jocurile Olimpice. La Cardiff, după succesul cu 4-0 în fața Serbiei (Detalii, AICI), „tricolorii” au câștigat și cu China, scor 6-1.

Astăzi, jucătorii noștri vor întâlni Marea Britanie, iar o victorie îi propulsează în faza superioară a preliminariilor.

Hocheiștii români au învins și China. Selecționerul Dave Mac Queen, care este și antrenorul Coronei Brașov, a declarat după confruntarea cu China: „Am vrut să folosim acest turneu pentru a construi un fel de chimie și a vedea ce avem în ceea ce privește combinațiile de linii, structura și stilul de joc pe care vrem să le abordăm. Primul meci, având în vedere și călătoria și faptul că nu am fost pe gheață două zile, a fost bun pentru noi. Contra Chinei, am dominat jocul, am avut o mulțime de ocazii… A fost bine pentru băieți să se simtă încrezători. Marea Britanie este o echipă bună, se află în divizia superioară a Campionatului Mondial. Dar în cazul unui singur joc, nu știi niciodată ce se poate întâmpla. O respingere greșită, o penalizare… Așadar, suntem entuziasmați. Băieții sunt entuziasmați. Ținem pumnii strânși și sperăm să fie bine!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare