Sport

HOCHEI. Campionatul Mondial, divizia II, grupa A. Roberto Gliga, după înfrângerea cu Islanda: „Pucul nu a vrut să intre în poartă”

 

România a pierdut aseară, 0-2 cu Islanda, la Campionatul Mondial de hochei pe gheață, divizia II, grupa A, care are loc la Galați, diminuându-și șansele de promovare în eșalonul superior.

„A fost un meci strâns, am avut foarte multe ocazii, dar nu am fost eficienți. Portarul rivalilor a prins o zi foarte bună. Din păcate, mai sunt și zile în care pucul nu vrea să intre în poartă. E frustrant. Nu avem ce face decât sa trecem mai departe. De acum, noi trebuie să ne ocupăm de ceea ce putem controla, trebuie să câștigăm următoarele două meciuri, ce se va întâmpla în lupta pentru promovare nu mai ține doar de noi, din păcate”, a declarat căpitanul Naționalei, jucătorul Coronei Brașov, Roberto Gliga, conform sportgalati.com.

„Nu mă așteptam la această înfrângere. Știam că va fi un meci greu, am vrut să câștigăm, dar nu a ieșit. Nu am avut noroc. Mai sunt și meciuri în care nu poți să marchezi. Portarul islandezilor a prins o zi foarte bună, noi nu prea am fost concentrați în fața porții. Trebuie să rămânem concentrați, să ne facem jocul în următoarele confruntări”, a punctat Botond Flinta.

În fine, președintele Federației Române de Hochei pe Gheață, Mihai Covaliu, a precizat: „Nu sunt mulțumit de rezultat, dar băieții au dat tot ce au putut. Nu am avut șansă, a fost o dominare cvasitotală, însă pucul nu a vrut să intre. Sper ca până la sfârșit, și prin jocul rezultatelor, să reușim să promovăm. Ne dorim ca Islannda să mai fie bătută o dată, măcar în prelungiri. Poate în final echipa noastră va reuși să profite de această înfrângere, să se motiveze mai mult să câștige, iar rezultatele celorlaltor echipe să ne aducă promovarea. Peste tot sunt zile bune și zile mai puțin bune. Au avut portar în zi mare, cu mănușă de prindere pe dreapta, ce este un pic diferit. Șansele de promovare sunt 50% – 50%, pentru că nu mai depindem doar de noi”.

CITEȘTE ȘI: 

HOCHEI. Campionatul Mondial, divizia II, grupa A. „Tricolorii” au pierdut cu Islanda și nu mai sunt favoriți la promovare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare