Sport

HANDBAL.CSM București a câștigat finala mică a Ligii Campionilor

 

CSM București a încheiat cu o victorie sezonul în Liga Campionilor. Formația antrenată de Per Johansson s-a impus în finala mică, 31-30, cu Rostov.

CSM a pornit tare, 13-5 în minutul 18, iar la pauză a avut un avans de cinci goluri, 19-14. În debutul părții a doua, echipa noastră și-a păstrat un avans liniștitor, însă apoi a apărut relaxarea și de la 23-17 s-a făcut 25-25, în minutul 47. Imediat, CSM s-a desprins din nou la trei lungimi, 30-27 și în final s-a impus cu 31-30 și a luat „bronzul” pentru al doilea an la rând.

„Era ultima noastră şansă pentru a face o impresie bună. Am ratat multe contraatacuri, dar ne-am creat foarte multe şanse. Puteam să marcam chiar şi 25 de goluri în prima repriză, apoi ele s-au apropiat pentru că n-am mai avut acelaşi randament. Am simţit energia suporterilor români. Nu suntem mulţumiţi cu acest rezultat, dar acum CSM are două medalii de bronz consecutive. Este un rezultat bun pentru un club fondat recent. Nu știu dacă voi continua la CSM și în sezonul următor. Cu siguranță voi avea o discuție cu cei din conducere, dar principalul meu loc de muncă e la Naționala Muntenegrului”, a declarat antrenorul Per Johansson la Digi Sport.

„Ese o medalie de bronz, de consolare. Eu sunt extrem de frustrată şi dezamăgită că nu am reuşit să câştigăm semifinala de ieri. Sunt mulţumită că am reuşit să câştigăm această partidă, pentru fetele care pleacă de la echipă, pentru oamenii care au venit să ne susţină. Din păcate, noi facem din victorie nuntă şi din înfrângre înmormântare. Gyor nu ne-a lăsat să ne facem jocul, iar cele de la Rostov s-au prezentat extrem de dezamăgite astăzi, la fel ca și noi. Publicul a fost senzaţional. Au fost alături de noi, astăzi au venit în număr la fel de mare. Mă bucur că am reuşit să le oferim o victorie. Astăzi am jucat mult mai relaxate. Meciul de ieri a fost mult mai special, iar presiunea a fost mult mai mare. Nu pot să le promit oamenilor decât că vom munci şi mai mult anul viitor şi ne vom lupta pentru trofeu. După meciul cu Metz de la Bucureşti se ridicau statui în faţa Sălii Polivalente, după meciul de ieri mi se spunea să mă retrag. Asta e viaţa unui sportiv”, a spus și Cristina Neagu la aceeași televiziune.

„O bucurie. Cred că am arătat şi noi altfel. Ne-am dorit să demonstrăm că suntem o echipă. Am jucat fără presiune şi am vrut să câştigăm măcar o medalie. Am jucat rapid, ca o echipă, una pentru cealaltă. Avem un public minunat, oameni minunaţi. Au fost alături de noi chiar şi după meciul de ieri. Ne-au susţinut de parcă am fi jucat finala mare”, a punctat Oana Manea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare