Sport

Halep făcută praf: „O lasă să se îmbete cu apă rece”

 

Simona Halep a coborât pe locul 6 în clasamentul WTA, iar căderea ei va continua, după cum a susţinut fostul tenisman Mihai Rusu.

„Sezonul a început și căderea continuă! Halep pare că nu se poate descurca singură, e vânată și nu mai are încredere în forțele ei. (…) Primele trei luni ale anului ne-au arătat o Simona Halep dominată de frică, de indecizie și de neîncredere. Nu ne-a arătat nimic în plus, se menține pe aceeași linie descendentă. Este în picaj. Sunt multe semne de alarmă în ceea ce o privește. Dacă am fi la școală, am putea spune că, după primul trimestru, este corigentă!”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu, precizând: „După schimbarea tehnicianului, are acum lângă ea doar oameni care îi cântă în strună, nu-i spun decât ceea ce vrea ea să audă. Are prea mulți doctori, dar nici unul nu-i dă diagnosticul corect. O lasă să se îmbete cu apă rece, să creadă că jocul ei e în progres”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare