Sport

Greșelile trecutului o macină pe FC Brașov / Primarul Coliban ar trebui să numească urgent un președinte

Greșelile trecutului o macină pe FC Brașov.

Clubul „galben-negru” a semnat contracte cu trei jucători în această vară, Perju, Țica și Dandea, însă momentan aceștia nu pot evolua în meciuri oficiale pentru echipa antrenată de Dan Alexa. Motivul? Ca și în cazul lui Dinamo, din cauza datoriilor, FC Brașov are interzis la transferuri.

Greșelile trecutului o macină pe FC Brașov

„Sunt probleme vechi. Se vor rezolva”, ne-a declarat managerul general Bogdan Petric (foto). El a spus că se caută, acum, un nou loc de cantonament pentru lotul pregătit de Alexa, pentru că la Hanul Domnesc nu sunt locuri disponibile.

Rămâne de văzut ce va fi la Comisia de Apel a FRF în speța cu (ne)primirea de către FC Brașov a licenței pentru Liga 2.

„Sper ca toate aceste probleme să se «închidă» cât mai rapid. Mă doare sufletul de situația existentă. E păcat și de acest oraș. Eu și orice alt conducător de la FC Brașov, azi suntem, mâine putem pleca. Tot ce contează, însă, este echipa. Așteptăm să se numească un nou președinte, cât mai repede posibil. Este mare, mare nevoie”, ne-a precizat Bogdan Petric.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] FC Brașov nu a primit dreptul de a participa în Liga 2, astfel că șefii „galben-negri” au contestat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare