Sport

Give me five. Corona, „una manita” la Miercurea Ciuc. „Zidul” Patrik Polc, de netrecut. „Lupii” au prima „minge de meci”

Give me five. Corona Braşov a făcut un meci perfect în această seară la Miercurea Ciuc. „Lupii” şi-au surcalasat adversara în meciul 4 a seriei din sferturile Erste Liga la hochei pe gheaţă. Formaţia braşoveană s-a impus cu 5-1, după un duel în care Patrik Polc a „închis” poarta. Totodată, atacul a funcţionat la nivel înalt. Dacă Dave MacQueen nu ar fi jucat cu Toth în poartă în primele două partide, seria ar fi fost deja încheiată.

Give me five. Prima repriză nu a avut goluri. Domingue a midificat tabela în secunda 35 a părţii secunde, cu o reuşită în superioritate numerică. S-a făcut 2-0 în minutul 30, când Koger a finaliuat frumos din pasa excelentă a lui Schaber. Cuicanii erau groggy şi imediat Borysenko a dus scorul la 3-0. Repriza perfectă a „lupilor” a fost încununată de golul lui Gliga, care a stabilit scorul pauzei a doua, 4-0 pentru oaspeţi. VanWormer a completat „manita” în minutul 44. Gazdele au avut nevoie de o dublă superioritate şi de mult noroc să în învingă pe Polc, golul venind de la Stach, în minutul 47.

Corona s-a impus cu 5-1 şi conduce cu 3-1 la general în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 meciuri. „Lupii” au astfel prima „minge de meci” în partida a 5-a, care va avea loc duminică, la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare