Sport

Gigi Becali: „La egalitate de puncte cu Viitorul, suntem campioni”

 

Campioana Ligii 1 la fotbal se stabilește în această seară, când sunt programate meciurile ultimei etape din play-off. Viitorul, FCSB, ambele cu 41 p, și Dinamo, 39 p, se luptă pentru trofeu. Aseară, Gigi Becali, patronul FCSB a menționat că la egalitate de puncte între echipa lui și Viitorul, FCSB este campioană, conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) publicat de FRF.

„Vă dau eu o bombă acum. La egalitate de puncte, FCSB este campioană. Nimeni nu a studiat regulamentele. Eu am făcut-o. Prima dată se ia rotunjirea. După aceea, te trimite la ROAF. Se ia clasament după ROAF. Acolo scrie: meciurile directe jucate în campionat. Nu spune nimic de play-off sau de play-out. Suntem noi pe primul loc, suntem în avantaj cu cele patru meciuri. Luaţi regulamentul şi o se vedeţi ce scrie. Nu ştia nimeni. O să se facă de râs Liga că îi dă titlul Viitorului. Care sunt meciurile? Sunt 4 meciuri, avem avantaj. M-a deşteptat Alibec, i-a spus un avocat. Nu am nevoie de confirmare de la Ligă”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Rezultatele meciurilor FCSB – Viitorul:

Sezon regulat: Viitorul – FCSB 1-3, FCSB – Viitorul 2-0;

Play-off: Viitorul – FCSB 3-1, FCSB – Viitorul 1-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button