Sport

Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la Mediaș

 

Gigi Becali spune că este gata să plătească 350.000 de euro pentru a-l transfera pe Darius Olaru, puștiul care impresionează în acest sezon în tricoul lui Gaz Metan Mediaș. Latifundiarul mărturisește însă că mutarea depinde de managerul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, pentru că va demara negocierile numai dacă acesta își va da acordul.
Olaru este un jucător interesant. Ca să rezolv problema insolvenței, e mai greu. Nu știu cât pot să le dau. 350.000? Mă consult cu Meme și dacă zice da, îl iau. 350.000 și dacă îl iau și îi pierd… 500.000 a fost o discuție între noi, am făcut un precontract că îl pot lua pe 450.000, dar după aceea am renunțat eu. 350.000 de euro e prețul corect. Meme îl vrea pe Olaru și dacă Meme zice și spune și Dică, fac și ca el. Dacă îl iau pe Olaru și îl pun să joace lângă Nedelcu, să văd dacă poate juca acolo, pe postul de mijlocaș central. Cred că poate juca acolo“, a spus Gigi Becali la Digisport.
În ceea ce îl privește pe uriașul Carlos Fortes, finanțatorul FCSB a dat un răspuns hotărât atunci când a fost întrebat de un posibil transfer. „Fortes nu ne interesează!”
Oficialii de la Mediaș au dezvăluit că FCSB a făcut oferte oficiale pentru Fortes și Olaru în vară, însă acestea au fost refuzate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare