Sport

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Budescu

 

Constantin Budescu ar putea pleca de la FCSB în vara acestui an, însă Gigi Becali nu va fi prins descoperit. Finanțatorul lui FCSB și-a făcut deja planul, iar în cazul în care Budescu va alege să se transfere în afară va apela din nou la nașul său, Gică Hagi. Ianis Hagi e fotbalistul considerat înlocuitorul ideal pentru Budescu, anunță Fanatik.
„N-am unde să-l aduc în momentul acesta pe Ianis, pentru că nu poate juca de Budescu”, spunea în urmă cu ceva timp Gigi Becali. 3 milioane de euro e clauză de reziliere stipulată în contractul lui Constantin Budescu cu FCSB. De partea cealaltă, Gică Hagi a plătit două milioane de euro Fiorentinei, în iarnă, pentru a-l aduce înapoi acasă pe fiul său. Ar fi cel de-al 8-lea transfer pe ruta Viitorul – FCSB, după cele ale lui Gabi Iancu, Alexandru Tarnovan, Alin Tosca, Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare