Sport

Gigi Becali: „A câştigat Gică, asta e, să fie sănătos”

 

Gigi Becali a comentat verdictul dat astăzi de TAS, care a decis ca Viitorul să rămână campioana României. 

„Nu sunt dezămagit, de ce să fiu dezamăgit? Noi am cerut să se facă dreptate. A câştigat Gică, asta e, să fie sănătos. A fost o chestie de arbitraj. Aşa a vrut Dumnezeu, poate e mai bine aşa. De ce să ne scadă şansele de calificare în Liga Campionilor? Poate va fi mai uşor aşa. Poate aşa a vrut Dumnezeu şi ajungem în Ligă, eu sunt optimist”, a punctat patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali. pentru news.ro.

„Probabil suntem singura echipă din lume care a câștigat un titlu de campioană de două ori. Așteptam cu inima strânsă confirmarea. Marea mea grijă era ca arbitrii să nu aibă timpul necesar pentru a studia în profunzime dosarele. Probabil acesta a fost și motivul pentru care decizia a venit atât de târziu. După ce s-au terminat audierile, ei au rămas în continuare în formulă de trei și au studiat în continuare”, a declarat Cristian Bivolaru, directorul general al campioanei.

CITEȘTE ȘI: 

TAS a decis! Viitorul este campioana României


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare