Sport

Gică Hagi face un ANUNȚ IMPORTANT

 

Gică Hagi a anunțat marți seara că nu a fost contactat de oficiali ai Federației Române de Fotbal, pentru preluarea postului de selecționer, în locul lui Cosmin Contra, potrivit Mediafax. Anunțul vine la câteva ore după ce în spațiul public apăruse informația că ar avea șanse mari să fie antrenorul României.
În urma afirmațiilor pe care jurnalistul Decebal Rădulescu le-a făcut în cadrul unei emisiuni la postul DigiSport, sunt nevoit să revin cu noi precizări față de echipa națională și față de suporterii României. Nu am fost nici un moment contactat de cineva de la Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer, așa cum s-a afirmat în acea emisiune și nu am avut nici un fel discuție cu cineva de la federație.
Sunt doar invenții, se creează noi subiecte false și constat, din păcate, că deși mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeași linie”, a anunțat Gică Hagi, prin intermediul unui comunicat de presă emis de site-ul fcviitorul.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare