Sport

Gianni Infantino: „Cupa Mondială din Rusia va fi cea mai bună din istorie”

 

Președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, s-a declarat „convins” că Mondialul din Rusia din 2018 va fi „cel mai bun din istorie”, vineri, cu câteva ore înaintea tragerii la sorți a grupelor turneuluii final de la Palatul Kremlin, informează agenția EFE.
Sunt convins că Mondialul din Rusia va fi cel mai bun din istorie. Aceasta este misiunea noastră, să organizăm cea mai bună Cupă Mondială. Din ce am văzut, pot să spun că totul este pregătit, iar ce încă nu va fi gata în curând“, a afirmat Infantino în fața presei.
Infantino a calificat drept „incredibil” stadionul Lujniki, unde se va disputa meciul inaugural al Cupei Mondiale și marea finală, și a îndemnat la mai multă toleranță în privința relației cu Rusia sau cu lumea arabă, reamintind că și Occidentul are lucruri de care să se rușineze.
Președintele FIFA a mai afirmat că Mondialul din Rusia este „special” și „unic” și a reafirmat implicarea tuturor factorilor, de la președintele Rusiei, Vladimir Putin, la voluntari.
Fotbalul este magie și pasiune. Fotbalul poate schimba multe lucruri și are posibilitatea de a face posibil ca oamenii să simtă lucruri diferite despre țările lumii. Toată lumea care va veni în Rusia, va fi binevenită“, a adăugat Infantino.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button