Sport

Ghid de joc pentru slotul Sweet Bonanza

  • rotirigratuite.png
  • pariatulsicastigurile.png
 

Lumea păcănelelor este atât de diversificată încât îşi merită din plin popularitatea. Acest tip de joc de noroc excelează în ceea ce priveşte gameplay-ul cât şi în abordarea temei dulci, cunoscută și ca „Candyland”. O astfel de temă propune şi slotul Sweet Bonanza, slot care aduce pe ecran simboluri îndrăgite de jucători, un amalgam de fructe şi dulciuri.

Regulile jocului

În orice casino online ai alege să joci, oferta pe secţiunea de păcănele nu te va dezamăgi niciodată. În preferinţele jucătorilor conduc jocurile unde fructele sunt vedetele, precum Sweet Bonanza sau Burning Hot. Produs de către compania Pragmatic, slotul aduce pe ecran o arhitectură mai puţin întâlnită în jocurile cu fructe, cea de 6X5. 

Acest lucru înseamnă că toate simbolurile din joc aterizează pe 6 role care sunt dispuse pe 5 rânduri, ceea ce oferă multiple linii de câştig. Şansele de a realiza cât mai multe câştiguri cresc datorită funcţiei de cădere automată cu care slotul este construit. 

Simbolurile plătesc de oriunde, dacă un minim de 2 pictograme de acelaşi fel apar pe un minim de 4 role, indiferent care sunt acestea. În acest caz combinaţia câştigătoare dispare de pe ecran, dând naştere unei căderi suplimentare care poate forma la rândul ei alte combinaţii câştigătoare. 

Nu există un număr fix de asemenea căderi, deci în mod practic un singur spin poate aduce un număr nelimitat de căderi suplimentare. Este benefic pentru orice jucător, pentru că aceste premii succesive se vor reflecta fără îndoială în mărimea câştigului obţinut. Ajută la mărimea acestuia şi un RTP declarat de 96,51 % dar şi o volatilitate medie, care cedează câştiguri dese şi bune.

 

| MyTex.ro

 

Pariatul şi câştigurile

În slotul Sweet Bonanza, jucătorii îşi vor putea folosi bugetul de joc aşa cum doresc. Ai la dispoziţie butonul de setare miză, care îţi dă posibilitatea să o setezi începând de la valoare minimă şi evident, până la valoarea maximă. 

Pentru a face acest lucru, ai la îndemână 2 posibilităţi de reglare, din miza şi valoarea fisei. Acestea 2 vor da miza finală, deci vei ştii care este valoarea pe care o atribui fiecărui spin. Pentru Sweet Bonanza, miza minimă este 0,20 de RON, în timp ce maxima este de 100 de RON. 

Ai la dispoziţie o gamă variată de mize de joc şi aşa cum ştii, miza face întotdeauna diferenţa. O miză mare aduce câştiguri mari, însă este necesar un buget mare de joc. În funcţie de disponibilitatea acestuia, poţi lua decizia de a selecta miza care ţi se potriveşte cel mai bine, astfel încât să obţii o experienţă de joc de neuitat. Indiferent însă de miză de joc, există şi în Sweet Bonanza o ierarhie a valorii pe care pictogramele o aduc pe role. 

Cele mai bine plătite simboluri sunt cele 4 acadele, urmate de cele 5 simboluri de fructe. Cu cât mai multe simboluri identice reuşeşti să aduci pe cât mai multe role, cu atât câştigurile înregistrate sunt mai mari. 

 

| MyTex.ro

 

Rotiri gratuite şi speciala

Deşi puţine jocuri oferă speciale, slotul Sweet Bonanza nu te va priva de aceste mult aşteptate jocuri gratuite. Şi din acest punct ce vedere, slotul oferă un număr mare de speciale, în număr de 10. Acestea sunt aduse pe ecran prin intermediul unui scatter, care în jocul Sweet Bonanza este acadeaua multicoloră. 

Pentru că jocul este organizat pe 6 role, va trebui să aduci pe ecran un minim de 4 asemenea simboluri, pentru a intra în modulul de spinuri gratuite. Odată ce ai ajuns acolo, vei avea parte de o surpriză colosală, care nu face decât să ducă câştigurile la cote astronomice. În timpul derulării specialelor apare un simbol care oferă multiplicatori diverşi, de la X2 pna la X100. 

Acest simbol este reprezentat de către bomba multicoloră, care poate apărea pe orice rolă din joc în timpul specialelor. Frumuseţea acestui simbol este că aşteaptă ca să se realizeze toate combinaţiile câştigătoare şi la final, înmulţeşte suma totală câştigată cu multiplicatorul pe care îl are ataşat. Mai mult decât atât, poţi avea parte de acest simbol chiar dacă pe ecran nu au aterizat simbolurile scatter. 

Este surpriza finală pe care slotul Sweet Bonanza o face jucătorilor, posibilitatea de a cumpăra specialele jocului. În stânga ecranului de start este poziţionat un buton care odată apăsat poate face acest lucru. Vei beneficia de acelaşi număr de 10 speciale, aceleaşi funcţii de rostogolire şi de aceeaşi multiplicatori. Va trebui însă să faci un efort financiar, cumpărând la propriu aceste speciale. 

În funcţie de miza pe care o abordezi în joc, suma diferă, deci dacă te-ai hotărât să faci acest lucru trebuie să fii pregătit ca bugetul să suporte aceasta plată. Dacă eşti de acord, apasă butonul Cumpără Mod Special şi imediat modulul cu aceste jocuri gratuite se va afişa în faţa ta, dând naştere unor câştiguri cu adevărat speciale.

Concluzie

Dacă ai parcurs cu atenţie acest joc, ai realizat care sunt caracteristicile şi beneficiile pe care slotul Sweet Bonanza ţi le poate aduce. Învaţă deci regulile jocului, setează miza care ţi se potriveşte cel mai bine şi nu uita să te bucuri de specialele pe care jocul le oferă!

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare