Sport

Gheorghe Tadici CONTRAATACĂ! Ce a spus despre Per Johansson, Ryde și conducerea FRH?!…

 

Clasarea echipei naționale de handbal feminin pe locul 12 la Europenele din Danemarca, mult sub așteptări, a generat un „război” al declarațiilor, în ecuație, într-un rol principal în „atacurile” susținute pe Facebook de antrenorii suedezi Per Johansson (ex-CSM București) și Tomas Ryde (fost selecționer al „triclorelor”, demis după Mondialul de anul trecut din Japonia) fiind Gheorghe Tadici, numit „liderul clanului”.

Detalii AICI: Bogdan Burcea, prins cu… „PANTALONII ÎN VINE”! Comentariu DUR la adresa selecționerului reprezentativei de handbal feminin a României…

SCANDAL ÎN HANDBALUL ROMÂNESC. Cine ar fi liderul clanului?! (foto 2) / Fost selecționer al României – comentariu acid…

Pentru Fanatik.ro, tehnicianul celor de la HC Zalău, a replicat în stilul caracteristic acuzeor aduse, criticându-i dur, la rândul său, pe Johannson și Ryde, pe care i-a numit „antrenori de laptop”.

„Este normal să fiu liderul antrenorilor când am 42 de ani de activitate neîntreruptă, dintre care 40 de ani la aceeași echipă. Doar doi ani am fost plecat la Oltchim, unde mi-a fost foarte ușor și fără jucătoare străine. Pentru că atunci n-am avut nici o jucătoare străină la Vâlcea… Și Ryde, și Per sunt antrenori de laptop. Păi selecționerul din 2019 și-a luat soția în delegație (la Mondialul de la Kumamoto – n.r.) și în ziua meciului cu Suedia, țara lui natală, vizita obiective turistice. Iar după-amiază, Suedia a învins România cu 12 goluri diferență. A avut meciuri foarte dificile cu Senegal și Kazahstan. Întâi să își vadă bârna din ochii lui și apoi să vadă paiul din ochii antrenorilor români. Îi aduc aminte că toate jucătoarele au fost formate de către antrenorii români și nu de ei, care au venit la borcanul cu miere, la contracte de 8.000-10.000 de euro. Atât el, cât și Per Johansson, în ultimii 10 ani, să îmi spună la ce echipă din țara natală au fost solicitați. Chiar și la Ambros Martin este diferit. Una e să fii antrenor la Gyor și Rostov, alta este să fii la Naționala Rusiei. Noi voiam să îi facem statuie și rușii nu îl mai lasă să conducă echipa în meciul pentru locul 5 de la Euro”, a comentat Tadici, printre altele. 

Antrenorul de la Zalău a luat în vizor și conducerea Federației Române de Handbal (FRH), precizând pentru sursa citată: „Nu este normal ca nici un conducător din FRH să nu fie la turneul final. Cristina Vărzaru sau Alexandru Dedu ar fi trebuit să fie acolo, chiar dacă asta înseamnă să te supui unor reguli, ca și jucătoarele. În Suedia la un meci de calificare de la băieți au putut să fie prezenți și la turneul final nu?”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare