Sport

Gheorghe Tadici: „60% dintre jucătoare sunt dirijate de soții lor”!!!

 

Într-un incitant interviu acordat pentru www.fanatik.ro, cunoscutul antrenor de handbal Gheorghe Tadici a declarat, printre altele, că este mai greu să lucrezi cu fetele decât cu băieții.

El a și exemplificat: „Fetele mai depind și de factori colaterali: prieteni, soți, copii, probleme… La nivel de băieți e altfel. Dacă ai o problemă, te duci, bei o bere cu ei și le spui «De mâine, la treabă!» Cu ele depinzi și de cei care sunt pe lângă ele. Iar după Revoluție este clar că la fete sunt probleme mai ales acolo unde sunt soți și prieteni. 60 la sută dintre fete sunt dirijate de soții lor, ei le gestionează cardurile și cam atât. În rest, nu știu pe câți îi găsești la muncă, să aibă un job sau ceva. Nu prea au joburi băieții… Da, dă fata cu fizicul de pământ și transpiră ca să le fie lor bine, să își ia mașini de ăstea, de lux”.

ÎNTREGUL INTERVIU ÎL PUTEȚI CITI AICI: https://www.fanatik.ro/gheorghe-tadici-interviu-eveniment-de-4-ore-la-zalau-un-pom-cu-roade-cu-fructe-in-care-lumea-da-cu-batul-sau-cu-piatra-ca-sa-cada-fructele-exclusiv-19130300


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare